Tres alumnes de s'Alzinar premiats, en sengles concursos de redacció i dibuix









El col•legi s’Alzinar ha participat d’alguns concursos escolars i alguns dels seus alumnes han estat premiat per les seves creacions. Pel que hem pogut saber en Mateu Ossés Alzina de segon curs de primària,  ha guanyat el primer premi  ( certamen a nivell nacional) d’un concurs de redacció organitzat per la Fundació Sambori. El premi consisteix en un viatge per a tres persones a Port Aventura. El títol de la seva redacció  és “ Ai, quina gana”.



Un altre premiat ha estat en Tomeu Sureda Alzina va guanyar el primer premi del concurs de creació literària organitzat amb motiu de la Trobada d’Escoles Mallorquines  2010 (que va tenir lloc el passat cap de setmana, 8 de maig,  a Petra), en la categoria de primer cicle d’Educació primària. La seva obra es deia “El drac encantat” i el premi consistí en un lot de llibres.

D’altra banda l’alumna de 6è, Caterina Barceló Orpí, ha estat tercera classificada de Mallorca,  del VIè Concurs de dibuix  “un parlament per a tots”,  organitzat pel Parlament de les Illes Balears i la Conselleria d’Educació. El premí consistí  en  un telescopi.