Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1956

El públic omplí l'església de Sant Bartomeu per a gaudir d'un bell espectacle medieval


No es pot ben dir que el Mercat Medieval 2010 hagi començat, però  amb la Trobada de Gegants i el Concert Medieval, del passat cap de setmana, sí que comença el compte enrere.



El Concert Medieval preparat per la Coral Gabellina, del Ballet de Claudia Suiter i un bon nombre de músics, ens recorda que el Mercat ja és a prop  i ens ajuda a ambientar-nos i a reconduir-nos cap a  l’època que es vol rememorar.







L’actuació preparada pels músics i dansaires va ser molt ovacionada pel públic, que omplí l’església de Sant Bartomeu de gom a gom. L'espectacle comptà amb una atractiva posada en escena, amb molta cura de les entrades i sortides, alternant balls i cançons i la intervenció de d'instruments i acompanyaments, a més d’un vestuari molt acurat.











L’inici va consistir en una curta dramatització, en què es féu una convidava al poble a preparar-se per al proper Mercat Medieval, i tot seguit es donà pas a les caçons i danses, d’una forma molt fluïda. Tot plegat, s'aconseguí que la durada no passàs d’una hora i que fins i tot fes gust de poc. L’acte acabà amb tots els que hi participaren sobre l’escenari, i la salutació de la directora musical, Elionor Gómez-Quintero Garau, i la directora del ballet, Claudia Suiter, que reberen el merescut reconeixement de tot el públic assistent.



Enhorabona a tot els que han fet possible, un any més, aquest vistós i entretingut concert medieval.