Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1897

 Diada del Comerç Just a la plaça l’Orient, amb poca participació de públic

Deixalles Llevant ha esta l’entitat organitzadora de la celebració del Dia Internacional del Comerç Just a Capdepera. Amb aquesta finalitat, divendres dia 7 de maig, organitzà un seguit d’actes a la plaça l’Orient de Capdepera, dels quals en destacam una sèrie de paradetes amb productes de Comerç Just en què s'oferiren degustacions als visitants. D'altra banda, s'hi pogué veure un expositor de treball de Deixalles i d’objectes de llata.



Però, a banda dels productes que es posaren a la venda, s'oferiren actuacions per als visitants. Els primer a intervenir varen ser els membres del grup Mokendo, que ompliren la plaça de música africana de percussió. Després va ser el torn d'un contacontes, que aconseguí engrescar el públic infantil present ( i de passada alguns pares  i turistes que s’afegiren a la celebració).



El Dia Internacional del Comerç Just  se celebra amb l’objectiu de fomentar a nivell global un comerç  alternatiu al comerç internacional,  que contribueixi al desenvolupament sostenible. 



 Cal dir que trobàrem a faltar una major participació popular. Potser faltà una mica més de difusió d'aquesta jornada.