Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2039


L’Associació Hotelera presenta  a Varsòvia  l'oferta FirstSun Mallorca









    Més de 70 agents de viatges i touroperadors poloneses  que   varen assistir dimarts  a Varsòvia , a una presentació organitzada per l’Ibatur van poder conèixer les possibilitats que ofereix FirstSun Mallorca com a destinació turística.
    De l’acte  destacam que  a més d’una  bona acollida per part dels assistents, aquests s’han interessat detalladament per les activitats complementàries al nostre producte principal de sol i platja, com  les rutes en bicicleta, tennis, visites al castell i altres opcions, com la pesca i  busseigs o les excursions en vaixell. Entre les peticions més freqüents es troba la demanda d’oferta de tot inclòs i les possibilitats per a gent jove. 



    La impressió general és que el turista polonès cerca destinacions amb programacions completes, ja sigui via tour operador o  agència especialitzada, i bons preus. Amb l’inconvenient que suposa la poca comunicació aèria directa amb Mallorca i, per tant el major volum de viatgers a l’illa  depèn dels xàrters dels tour operadors, fet que dificulta les reserves directes.  Alguna companyia aèria ja comença a programar alguns vols directes.   No obstant les dificultats de comunicació,  el mercat ofereix possibilitats de futur.