Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1769

El torrent que passa per Son Moll torna estar tapat







Fa algunes setmanes es va enfonsar l’estructura de formigó que cobria la torrentera que desemboca a la platja de Son Moll i a causa de la perillositat pels turistes, l’Ajuntament de Capdepera va sol•licitar una intervenció a Costes i a Recursos Hídrics, òrgan de la Conselleria de Medi Ambient. De fet pocs dies després se va esfondrar una de les peces de formigó.



Costes es va encarregar de la reparació per ser una zona de domini públic i ahir es varen acabar les obres. Han col•locat bigues i boadilles i l’han tornada a tapar de formigó perquè la gent pugui passar per damunt, tal i com estava abans.



En la seva visita a la platja de Son Moll per veure l’estat de l’estructura, Celestí Alomar, va deixar entreveure la possibilitat de soterrar per complet la torrentera en un futur.

Dilluns es retiraran les barreres que protegeixen l’obra i d’aquesta manera els usuaris podran tornar a gaudir de tota la platja.
Des d'aquestes planes hem reclamat una sèrie d'actuacions a la platjad e Son Moll, com enllaçar els passejos de ses Atzavares i  el paseig marítim de Cala Rajada, que pasa per davant de na Forana, una ruta molt emprada pels veïns i visitants.