Les Voltes de Can Creu d'Inca acullen l'exposició de l'Escola d'Adults 2010





Quan ja han acabat les classes (o quan són a punt d’acabar), els alumnes de l’Escola d’Adults de Capdepera preparen anualment l’exposició de les creacions  dutes a terme durant el curs.  Atesa l’àmplia oferta d’activitats, i per raons òbvies,  només exposen  els cursos de brodat, llata, restauració de mobles i pintura.

En aquesta edició, la inauguració va tenir lloc el dissabte dia 30 d’abril, i comptà amb la presència d’un bon grapat d’alumnes. Durant l’acte, el batle de Capdepera, Josep Gallego, dirigí unes paraules als assistents, acompanyat pel regidor de Cultura i per la directora de l’escola. Per les raons que sigui, no hi poguérem veure cap membre de l'oposició.



 Durant la vetllada es varen lliurar diplomes als participants a tots els cursos, i un any més es va demostrar la gran acceptació que tenen a Capdepera aquestes activitats per a adults.



L’exposició es troba muntada a les "noves" voltes de Can Creu d’Inca, que lluïren magnífiques. Se'n pogueren escoltar moltes lloances en el sentit de “lo bé que han quedat”. Nosaltres volem sumar la nostra més positiva consideració a una obra que, del poc que n'hem pogut veure, ens sembla impecable.

D'altra banda, es va servir un refrigeri, amb menjar aportat pels mateixos alumnes. La vetllada es perllongà en el jardí, aprofitant la nova il·luminació de l’edifici i la bonança de la nit. L'únic emperò que hi posaríem és l'escassa informació que s'ha donat d'aquesta inauguració.



 Enhorabona a tots.