Dos anys són els que ha complit la residencia SAR de Capdepera i el diumenge dia 25 ho celebrà amb tots els residents i familiars a l’esplanada del centre




Es va comptar amb la presència de diferents autoritats, com el director de la Residència, Gregorio Molina; la directora territorial del grup SAR, Lourdes Amer; el batle de Capdepera, Josep Gallego; la regidora de Serveis Socials, Margalida Bover; el director general d’Atenció a la Dependència del Consell de Mallorca, Joan Manuel Rosa; i en representació de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Jesús Mullor.



El sol va acompanyar durant tota la jornada, en la qual també els residents van mostrar als seus familiars els balls apresos així com els dibuixos que havien fet. Durant el matí, es lliuraren quatre premis: de dominó, de dibuix, al resident més vell i al resident que fa més temps que viu al centre.


Es va agrair als assistents la seva participació en la celebració del segon aniversari del la Residència, i per acabar, es va plantar una alzina per a commemorar aquest dia.

Els grups de ball de bot de Capdepera, la Banda de Música i la Bandeta, entre d’altres, participaren en l’acte, així com la Confraria de Pescadors que, una altra vegada, va fer una paella per a tots els assistents.