L’itinerari cultural rep visites d’altres municipis



    Un Hivern a Mallorca ha inclòs l’itinerari Capdepera, tresor històric i patrimonial a l’oferta de les seves excursions, i així, qualsevol ajuntament de Mallorca adscrit al programa pot triar visitar el nostre poble. Com a prova d’això, el 17 de febrer va venir la primera visita de turistes, escandinaus, provinents de la zona d’Alcúdia. Varen conèixer la Torre de Canyamel, l’exposició de Xisco Ruiz a Ca’n Creu, el Castell de Capdepera, la Capella, el museu de la llata, l’art de la falconeria, i una exhibició de l’art de la llata. 



    S’espera rebre més visites d’altres municipis, com la del dia 27 de febrer, quan vendran turistes de Ca’n Picafort, i s’espera igualment poder incloure més itineraris dins els programa cultural.
    D'altra banda, l’Ajuntament de Capdepera ofereix un ampli ventall d’actuacions subvencionades per la Conselleria de Turisme: sis actuacions musicals, sis actuacions de balls mallorquins, i sis itineraris a fora de Capdepera, tot plegat per a dinamitzar el turisme els mesos d’hivern (gener - abril i octubre - desembre).
   Capdepera també s’ha unit al programa Cultura en xarxa de la Conselleria de Cultura per a promocionar activitats culturals a Mallorca. Amb aquesta eina, els ajuntaments poden oferir als seus visitants les activitats que programen des de la Direcció Insular de Cultura.