Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2111

El mercadet solidari organitzat pels centres escolars va obtenir una resposta massiva.

Èxit d'organització, de públic i de recaptació.


El temps, en el cas del mercadet organitzat pels centres escolars del poble, per a Haití, també va voler solidari. De manera que al matí no va ploure i tot va poder discórrer segons el guió previst.

Els centres de primària de "S'Auba", "S'Alzinar", i l'IES Capdepera foren els encarregats de promoure aquesta iniciativa, que va comptar amb nombroses donacions de comerços i particulars, que es posaren a la venda a preus molt assequibles. També un bon mostruari d'elaboracions culinàries, especialment pastissos i tortades, s'oferiren a un públic que, per moments, va abarrotar la plaça.

No tenim encara dades exactes de la recaptació total d'aquesta jornada solidària, però segons ens han fet arribar fonts de l'organització, s'espera que superi amb escreix els 4.500 euros. No oblidem que a més dels productes posats a la venda, s'havien venut bitllets per al sorteig de distints lots de regals. Els números de les paperetes afortunades seran publicats en aquesta mateixa pàgina.





La jornada va estar amenitzada pels grups folkòrics "Castell de Capdepera" i "Aires Gabellins".





En definitiva, una altra passa solidària de Capdepera, i una quantitat important d'euros, que es ve a sumar als més de 1.000 que es recaptaren a la paradeta de les parròquies, a la cavalcada de Sant Sebastià, i als prop de 3.500 dels festivals musicals. Sense oblidar que el de Capdepera va ser el primer ajuntament en fer una donació, en aquest cas de 10.000 euros. Molts de particulars, a més, han anat ingressant les seves aportacions directament als comptes oberts en distintes entitats bancàries.

Bé podem dir que el nostre poble ha donat la cara, davant una catàstrofe com va ser el terratrèmol d'Haití. Gràcies, amics. Estau d'enhorabona.