CORAL S'ALZINAR: 28 ANYS!

Sopar d'aniversari dels membres de la coral i amics 



Tira, tira, la Coral s'Alzinar ha arribat, aquest mes de febrer, als 28 anys d'existència. Que ja són anys! Ja els veis, aquí dalt, cantant la "Cançó de beure" i brindant per una vida encara molt més llarga.

Com ve sent habitual en els últims aniversaris, els membres d'aquesta agrupació musical celebraren la festa commemorativa a les instal·lacions de l'hotel Aguait, on com sempre foren atesos a les mil meravelles. Primer, compartiren els moments previs al sopar amb una cervesa a la mà i comentant la jugada. Gairebé tres dècades de vida ja comencen a donar motius de conversa. Per cert: el sopar va ser esplèndid.



A la coral no hi falten cares guapes, precisament!



I aquí l'equip logístic. Els tècnics Xisco Campins i Joan Genovart (en pla crooner dels anys 50), i el gran DJ Miquel Lliteres (el prestigi i la fama del qual no comentarem aquí, sinó és per dir que va estar a l'alçada del seu currículum).



Mentrestant, el tresorer Lluís Cerrada, va a la seva. Els va escatar tots ben escatats. No passà ningú per malla. És pitjor que Hisenda.



La senyora directora, Elionor Gómez-Quintero, el pacient espòs Jeroni Alzina, i acompanyants.



El ballet de després del sopar va ajudar a fer la digestió. O no.



Molts d'anys, cantaires, directora, pianista... Ara, a assajar s'ha dit. Sabem que estau preparant la versió íntegra de la Missa de Rèquiem, de Mozart, amb acompanyament d'orquestra. L'esperam amb gran interès.