BRILLANT CLOENDA DEL FESTIVAL
CAPDEPERA X HAITÍ

Recaptats 3.415 euros!

 


Enhorabona, Capdepera!

Ara ja ho podem dir: el festival “Capdepera x Haití” ha estat un èxit. De cap a peus. Nosaltres érem reticents quant a perllongar aquesta oferta al llarg de tres dies. Ens semblava excessiu. Finalment, però, no ho ha estat. La gent del poble ha comparegut al teatre, augmentant el nombre d’assistents de dia en dia, fins que el dijous el Teatre es va omplir fins a la bandera. Podem estar-ne ben orgullosos. El total recaptat arriba als 3.415 euros! Aquests doblers seran destinats al Fons Mallorquí de Solidaritat per Haití. Fantàstic!







La solidaritat del nostre poble ha quedat ben palesa, i la dels nostres músics i artistes també. Repetim la nòmina del primer dia: AIRES GABELLINS, MARISA ROJAS, FELIPE CARDIEL, CORAL GABELLINA, MANUEL MUNTANER, BÀRBARA FEMENIES, MARIA ANTÒNIA GOMIS, AGRUPACIÓ CASTELL DE CAPDEPERA, CORAL S’ALZINAR, MIQUEL LLITERES, TANI MAS i SUSO REXACH. A aquests hi hem d’afegir els artistes que també han actuat els dos darrers dies: SABINE GROFMEYER, BANDA DE MÚSICA DE CAPDEPERA, i el conegut cantant JAUME ANGLADA, desplaçat de Palma exclusivament per a sumar-se a la gala del darrer dia. I sense oblidar el BALLET STILO i l'ORQUESTRA DE CORDA DE L'ESCOLA DE MÚSICA, que s'encarregaren, cada vespre, de donar continuïtat al programa, fent que la vetllada no resultàs feixuga en cap moment. Molt bé, uns i altres. Gràcies a tots.

Tampoc podem posar per alt la col·laboració de tots els comerços, bars, restaurants, forns, i el de l’Associació Hotelera, que aportaren regals per als sortejos i el menjar dels tres sopars. Fantàstic.

I diumenge, tots al Mercadet Solidari, a la Plaça de l’Orient.