Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2589

MÚSICA SOLIDÀRIA

 

El dimarts va tenir lloc la primera de les funcions del festival que, sota el títol de Capdepera x Haití, s’ha organitzat per tal de recollir fons destinats al malmès país antillà.

 

 

La resposta de la gent de la música ha estat unànime, sense excepcions. Així, en la primera d’aquestes vetllades solidàries, desfilaren per l’escenari del Teatre Municipal: AIRES GABELLINS, MARISA ROJAS, FELIPE CARDIEL, CORAL GABELLINA, MANUEL MUNTANER, BÀRBARA FEMENIES, MARIA ANTÒNIA GOMIS, AGRUPACIÓ CASTELL DE CAPDEPERA, CORAL S’ALZINAR, MIQUEL LLITERES, TANI MAS i SUSO REXACH.

 

Amb una nòmina tan completa com aquesta, les actuacions havien de ser forçosament breus, però cadascun dels participants oferí el millor de si mateix, en un ventall d’estils i de propostes que feren que la funció ens semblàs molt curta. I una vegada més quedaren demostrades la riquesa i la diversitat dels músics locals, a banda del seu esperit solidari.

 

Entre actuació i actuació, l’ORQUESTRA DE CORDA DE L’ESCOLA DE MÚSICA i el BALLET STILO contribuïren a dinamitzar la vetllada, a omplir buits, a escurçar esperes i, fins i tot, a salvar algun moment de dubte, quan els problemes tecnològics hi volgueren ficar cullerada. Molt bé, aquests dos grups.

 

En el descans es varen sortejar una sèrie d’obsequis donats pels comerços locals. I al final, soparet per als que s’hi apuntaren, ofert per bars i restaurants del poble. Així que, vetllada completa.

 

Pel que fa a assistència, poc més de mitja entrada. No oblideu que el festival continua el dimecres 17 i el dijous 18, i que per tant no teniu excusa per no assistir-hi. Amb la vostra presència, aportareu la vostra ajuda a una causa urgent com és la del poble haitià i a més vos ho passareu molt bé (garantit).

 

Ah, i el diumenge tots al mercadet de la plaça de l’Orient.

 

També podeu veure el vídeo a

http://www.youtube.com/watch?v=TtBoncaAMI0