Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2198

 

Només l’escola de

s’Alzinar

va sortir al carrer

 

Reportatge fotogràfic de la desfilada infantil

 

 

A poc a poc anam recuperant informacions que se'ns quedaren pel camí en els quatre dies d'aturada tècnica d'aquesta setmana. I una d'aquestes informacions que no podem passar per alt, tot i que ja hagin passat tres dies des de la celebració, és la rueta del col·legi de "S'Alzinar", que va tenir lloc el passat divendres dia 12.

Diguem d'entrada que "S'Alzinar" va ser l'únic centre educatiu del poble que, feel a la tradició, va organitzar la seva rueta, sobreposant-se a les inclemències del temps i demostrant, un any més, que el que hi sobra, per allà dalt, és imaginació. Lamentam que ni "S'Auba" ni l'Institut se sumassin a aquesta iniciativa, perquè estam convençuts que els centres educatius, a més de formar els nostres nins i joves, han d'assumir una funció social de dinamització de la vida pública. Quedar-se exclusivament entre les parets dels centres respectius, empobreix la vida acadèmica. Pensam.

Pel que fa a la desfilada que ens ocupa, de "S'Alzinar", aquesta es va articular al voltant de la vida del fons marí, i com es pot veure a les imatges, va resultar molt vistosa. Donam l'enhorabona a mestres i alumnes, per aquesta bella rua que, el divendres dematí, posà una nota de color en el panorama gris que la meteorologia ens ha regalat aquests dies.

 

va sortir al carrer