Èxit de convocatòria de la primera vetleria
de l'Associació d'Amics de la Llata

 


La primera vetleria de l'Ássociació d'Amics de la Llata havia convocat, per al passat divendres, dia 29, la seva primera vetleria, una mena de posada de llarg encaminada a obrir el grup a tot el poble i a captar associats per tal de poder dur a terme els fins que preveuen els estatuts. I la veritat és que la resposta va ser encoratjadora, ja que el saló de l'associació de la Tercera Edat de Capdepera es va omplir de gent, senalletes, brins i... llata!

Llata, sí, que en aquest poble sabia fer tothom i que, a poc a poc, està recuperant adeptes i fent-ne de nous. I és que de llata en poden fer els homes...

Image

I les dones...

Image

I la gent gran...

Image

I els més joves...

Image

Clar que sempre n'hi haurà que en sabran més que els altres, sempre hi haurà mestres que n'hauran d'ensenyar als neòfits.

Image

El president de l'Associació, Miquel Àngel Nadal, es va adreçar als assistents per a agrair-los la seva presència, cosa que l'encoratjava molt. A banda de la inscripció de socis, es va facilitar un full en què es recullen els projectes i finalitats dels Amics de la Llata, que d'alguna manera es poden resumir així: promocionar, divulgar i recuperar tots els aspectes al voltant del món de la l'obra de palma, tocant els aspectes educatius, ambientals, socials, culturals i patrimonials. Tota una delcaració d'intencions que haurem de veure en quines realitzacions es tradueix.

Image

La vetllada, com no podia ser d'altra manera, acabà amb un tast de les moltes i bones creacions culinàries dels mateixos assistents.

Image