Solemne bendició de la nova imatge de la Verge del Carme, a l'església de Cala Rajada, a càrrec de Mons. Jesús Murgui, Bisbe de Mallorca


El passat dissabte, dia 2, Mons. Jesús Murgui, Bisbe de Mallorca, es va desplaçar fins a Cala Rajada, on, a més de celebrar la missa, va procedir a la benedicció de la nova imatge de la Verge del Carme. El temple parroquial es va omplir de feels que volgueren acompanyar el rector Miquel Mulet i el Sr. Bisbe amb tan solemne motiu. No podem obviar la presència dels exrectors de Cala Rajada, Josep Adrover i Rafel Umbert (actualment Vicari General), ni la de mossèn Bernat Nadal (Vicari Judicial). També hi volgué assistir el batle de Capdepera, Josep Gallego.

Com ja hem explicat en ateriors informacions, la nova imatge és obra de l'escultora Assumpció Gomila, qui no va poder assistir a l'acte a causa d'una lesió en un peu. Aquesta imatge ha tengut un cost de 13.286 euros, i se n'han recaptat, entre els mateixos feels, un total de 13.437, amb la qual cosa queda totalment sufragada la despesa. L'apadrinament va quedar a càrrec dels nins i les nines assistents a la benedicció, als quals el Sr. Bisbe va comanar que tenguessin cura de la nova imatge.

Va acompanyar la celebració la Coral Sol Naixent. A la sortida, hi hagué un gran buffet, confeccionat igualment per feligresos i feligreses de la parròquia, al qual el Mons. Jesús Murgui també es va voler afegir.

Aquí teniu algunes imatges de tan solemne celebració.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image