Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2434
Image
foto Alejandro Sepúlveda. UH

   Dia 24 de desembre el diari “Ultima Hora” publicava  una noticia que feia referència a un veí de Palma, José António Braojos, que havia iniciat una vaga de fam en protesta a una sentència que l’obliga a pagar una pensió a la seva mare.
  Ens han fet saber que el ciutadà a qui fa referència aquesta notícia és molt conegut a Cala Rajada, ja que treballà molt de temps en el nostre nucli turístic i encara ara ho fa esporàdicament, degut a la seva professió de guia. José Antonio Braojos compta amb nombrosos amics i coneguts en el nostre municipi.
   La situació de  José Antònio, de la que s’ha fet ressò la premsa, resulta molt curiosa. Segons hem pogut llegir, un jutge l’ha condemnat a pagar una pensió a la seva mare de 400 euros (350 ell i 50  la seva germana) a la que fa 19 anys que no veu. A més, sempre segons la seva versió dels fets, la seva mare el maltractava, per tant ha iniciat una vaga de fam a l’aeroport de Palma ja que es nega “per coherència” a mantenir  la seva progenitora.
  Si voleu conèixer més del cas, hi ha una plana web www.quierojusticia.es  del propi José Luis Braojos on ell mateix explica el seu cas