Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2477
   Fins ara és PRIVILEGE d'Eivissa, amb un capacitat per a 10.000 persones. Els jardins de la torre Cega podrien arribar a una capcitat màxima de 12.000 persones incloent el personal, el  nombre del qual es xifra en 400.

  Com sempre, en aquests casos, hi ha diversitat d'opinions ja que, mentre uns creuen que pot reviscolar el turisme a Capdepera, d'altres hi veuen la ruina del seu negoci.
   Els propietaris, que no han fet declaracions, han deixat entreveure que no han venut la propietat sino que han signat un leasing (lloguer amb opció de compra) per 20 anys a partir del moment en què l'Ajuntament concedeixi la llicència. 


Image

   Aquesta imatge podria ser la que visitarien milers de joves cada cap de setmana de juny a octubre.


   Tot i que resten molts de tràmits, existeix la voluntat que s'inaguri el 4, 5 i 6 de juny de 2010. Quant al  nom, volen sotmetre-ho a votació entre els ciutadans del municipi, d'entre tres, i així implicar-hi la gent. De fet, ens han proposat fer-ho a través de l'habitual enquesta del Cap Vermell. El possibles noms són: PARADISE, CEL DE CELS i BLINT'S MUSIC.





   Climent Crespo, l'únic regidor que hem pogut localitzar aquests dies, ens ha manifestat que des de la sala voldrien que el nom inclogués el topònim de Capdepera o Cala Rajada, ja que aquesta discoteca posarà el nostre municipi al món.

  Allò que més agrada als arquitectes i dissenyadors és la quantitat d'espais i raconets que tenen els jardins. Ja se sap intimitat per a les parelles i "ligues" casuals.
Image

   Per molt que ho hem intentat, no hem pogut saber el preu que tendrà l'entrada.