PROGRAMA

DE LA FESTA

DE L'ESPERANÇA

2009



 

Dimarts 15

-          A les 18’30: a Cala Rajada, celebració comunitària de la penitència.

Dimecres 16

-          A les 19: a Capdepera, celebració comunitària de la penitència.

Dijous 17

-          A les 12: repicada de campanes anunciant la festa de l’Esperança i posada de domassos verds.

  
 

Les dones que vulguin col·laborar amb els dolços, des de les 16 a les 17 els podran dur a l’Ajuntament. Gràcies per endavant!

 
 

-          A les 19: sortida cap al Castell, amb la Banda de Tambors i Cornetes, des de l’església.

-          A les 19’30: al Castell, solemnes Completes. Celebració que canta, recorda i uneix els sentiments dels gabellins. Pronunciarà el pregó MIQUEL GARAU “BESSÓ”. Cantarà la Coral “Ca Nostra”.

-          En sortir de Completes, a la plaça des Sitjar, gran torrada, mentre l’agrupació “Castell de Capdepera” farà sonar jotes i boleros per a qui vulgui sortir a ballar. Si fa fred,  més foc encendrem i més ballarem. Hi col·laboren totes les empreses que hi participen.


Divendres 18, FESTA DE L’ESPERANÇA

-          A les 8’45: ofrena floral. Cada nin i cada nina, una flor a la Verge de l’Esperança.

-          A les 11: en el Castell, Eucaristia concelebrada. Presidirà i predicarà Mn. Nadal Bernat Salas, Vicari Judicial. Cantarà la Coral “Ca Nostra”.

-          En acabar, una galeta i vi dolç per a poder-nos saludar.

-          A les 16: pujada al Castell amb la Banda de Música. Enguany, membres de l’agrupació “Aires Gabellins” escenificaran per primera vegada els Misteris de l’Esperança.

-          En arribar a la capella del Castell, final de la Novena i sermó de “sa boira”, pel P. Bartomeu Pastor. Acabam la Novena més que centenària, que ha presidit els capellans fills del poble, rectors passats i religiosos del convent d’Artà.

-          Retornar a la Parròquia, continuant la contemplació dels Misteris de l’Esperança, acabant a la plaça de l’església amb el cant del Magnificat.

-          A les 19: a la Parròquia, rosari, final de la Novena i Eucaristia per a tots els que no poden pujar al Castell.

  
 MISTERIS DE L’ESPERANÇA A la plaça de l’església, 1r misteri: La presentació de la Verge MariaA l’entrada del Castell, 2n misteri: La Verge Maria coneix Sant JosepA la capella del Castell, 3r misteri: L’AnunciacióAl carrer de la Mar, 4t misteri: El dubte de Sant JosepA la plaça de l’Orient, 5è misteri: L’edicte de l’empadronamentA la plaça de l’església: cant del Magnificat i focs artificials