Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 469
L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera promocionen el municipi a la Fira de Turisme ITB de Berlín


 

L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera un any més són presents a la fira internacional ITB de Berlín per donar a conèixer la nostra destinació turística i consolidar el municipi entre els professionals i experts en turisme de tot el món i a la vegada a un dels mercats més importants del sector turístic.

Capdepera i tot el seu municipi es promocionaran durant la fira en la qual l'Ajuntament i l'Associació Hotelera de Capdepera presentaran la destinació turística i tota l'oferta que ofereix, a la vegada que potenciarà els hotels i serveis del municipi, i establiran contactes amb operadors turístics i altres professionals del sector per donar a conèixer i promoure Capdepera.

La participació en la ITB de Berlín és una oportunitat única per a Capdepera per mostrar al món les seves potencialitats turístiques i atreure nous visitants. El turisme és un sector clau per a l'economia del municipi de Capdepera, i la seva promoció és fonamental per a la seva consolidació com a destinació de qualitat i com a referent en el món del turisme esportiu i familiar.

La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer: "L'Ajuntament i l'Associació Hotelera de Capdepera feim feina conjuntament per a la promoció del municipi com a destinació turística de qualitat. La participació en la ITB de Berlín és una mostra del nostre compromís amb el desenvolupament del turisme a Capdepera, un turisme sostenible i respectuós amb els ciutadans. La nostra voluntat es continuar treballant per millorar els serveis i les infraestructures tant per als nostres ciutadans com per als visitants".