Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 983
La posada en funcionament d’aquesta aturada condicionarà el trànsit en la zona.

 

Al carrer Roses s’ha instal·lat la “marquesina” d’una aturada d’autobús del TIB. L’aturada encara no és operativa ja que cal acabar les obres a les voravies i el TIB ha de modificar l’itinerari, per tant se desconeix la data de posada en marxa. 

La posada en funcionament d’aquesta aturada condicionarà el trànsit en la zona, de fet suposarà que el carrer Roses passi a ser de sentit únic des de la creu de terme fins el carrer Nord on hi haurà la possibilitat de pujar cap el carrer Ciutat o cap a la rodona dels Quatre Cantons. Aquesta possibilitat aixecà algunes queixes de residents. El regidor responsable de Policia i Mobilitat, Manuel Filgueiras, es va reunir amb els veïns i veïnes per explicar els canvis prevists i  els motius dels canvis.

Des del TIB han reclamat que s’anul·li l’aturada de la plaça de la Constitució quan el bus prové de Palma i entra en el centre de Capdepera pel carrer Dones de la Llata, ja que les maniobres de gir per entrar i sortir de la plaça són dificultoses i poden crear situacions de perill, especialment quan se produeixen les entrades i sortides del col·legi s’Alzinar.  De fet ja s’han donat alguns incidents. Així quan el bus arriba des de Palma, la seva aturada a Capdepera serà al carrer Roses i quan parteix des de Cala Rajada l’aturada se mantindrà a la plaça de la Constitució.

Així com es confirmin els canvis i siguin operatius, us anirem informant.