Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 804


Divendres, 30 de juny va tenir lloc l’assemblea de l’Associació Hotelera i de Serveis de Capdepera. Enguany la trobada dels socis va tenir lloc a Sa Porxada de sa Torre de Canyamel, presidida per na Maria Antònia Moll, que va fer balanç de les actuacions i activitats dutes a terme durant l’any 2022.

Durant l’assemblea se presentà la nova batlessa de Capdepera i l’associació aprofità per demanar-li millores en la seguretat ciutadana, neteja, manteniment... aquelles coses que facin de Capdepera un poble més habitable i agradós pels gabellins i, i de retruc, pels turistes. Són conscients que han de donar un marge de temps al nou equip de govern per abordar les obres i inversions pendents, com ara els projectes de millora de Canyamel i Font de Sa Cala, el carril bici o l’actuació de l’hotel Tucan, però hi ha tasques que s’han de fer ineludiblement durant l’estiu com ara el manteniment de les noves zones verdes, millores en la neteja, seguretat i ordre en els carrers, recollida de fems i papereres... en definitiva les tasques de manteniment i feines diàries bàsiques en tots els nuclis urbans i turístics del municipi.
 

Acabada l’assemblea l’associació va fer el tradicional dinar a sa Porxada de Sa Torre. Un excel·lent dinar amb les especialitats del restaurant; paté, frit i croquetes d’entrant i porcella de plat principal (un plat típic que té anomenada des de fa molt de temps); gelat i coca dolça de postre; i cafè a la sobretaula.

Enguany no hagueren discursos. La presidenta de la Federació Hotelera no era present per motius personals, assistint en representació seva la vicepresidenta executiva Maria José Aguiló. I encara no tenim nou conseller de Turisme.

El ambient general era de optimisme davant les previsions de cara a la nova temporada. Esperem poder tenir una conversa amb la presidenta Maria Antònia Moll, per parlar de la temporada i els pròxims objectius de l’Associació.