Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 640



Divendres, 17 de juny, va tenir lloc la festa de “graduació” dels alumnes de 6è d’Educació Primària i 5 anys d’Infantil, del col·legi s’Alzinar de Capdepera. Enguany, com a novetat, s’ha celebrat a la plaça des Sitjar al capvespre.

L’espai triat va resultat tot un encert ja que va haver un bon espai d’ombra i l’estada resultà més agradosa que en el pati del centre (sols fer molta calor en aquestes dates), a més hi ha millor sonoritat  i  en definitiva resultà molt vistós.

L’AMIPA i l’alumnat de 5è muntaren una paradeta per vendre coques, begudes i gelats, per treure fons pel viatge d’estudis del proper curs i resultà tot un èxit.



L’acte també va ser més curt i dinàmic que altres vegades, consistent en la graduació dels alumnes de 6è de Primària i 5 anys d’Infantil, amb dues actuacions musicals de tots els grups conjuntament, contràriament a com se feia abans grup per grup (que s’allargava massa amb els canvis de grups en l’escenari).







En definitiva un acte curtet, alegre, amb molt bon ambient que va agradar molt. En acabar hi hagué una actuació dels “Astronautes estrellats” que va ser del gust dels infants i va animar molt a l’alumnat que acabà implicant-se i gaudint de l’espectacle.



Un vídeo dels balls conjunts de la festa de s'Alzinar.