Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 652
L'inversió a Capdepera apuja a 1.795.340 euros, per a dos projectes 



 

El Consell de Mallorca, a través del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics (CBAT), cofinança un total de 40 projectes municipals adreçats a millorar les infraestructures turístiques i fomentar la desestacionalització de l'oferta turística en el marc de l'economia circular. En total, s'hi destinen 21 milions d'euros, que serviran perquè 30 ajuntaments de Mallorca posin en marxa els quaranta projectes aprovats.

A Capdepera la inversió realitzada serà de 897.840 € en el manteniment de Cala Lliteres i de 897.500 € destinats a la demolició de l'edifici Juan Sebastian Elcano i l'execució d'una plaça al seu lloc.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha destacat que «amb aquesta convocatòria destinam recursos als municipis per reforçar l'estratègia turística del Consell. Fer que Mallorca sigui líder en destinacions de turisme sostenible i circularitat. Ser palanca en aquesta evolució del model turístic a l'illa, més sostenible, resilient i modern. I fer-ho de la mà dels ajuntaments, perquè els municipis siguin agents d'aquesta transformació, tant en benefici dels residents com dels visitants».

L'objectiu d'aquesta convocatòria és millorar la sostenibilitat dels municipis, convertir Mallorca en un referent europeu en transició circular, dinamitzar l'economia local a través de la inversió municipal i reforçar la competitivitat i la posició de lideratge de l'illa com a destinació turística de qualitat durant tot l'any.