Dissabte passat, dia 13 d'agost, es va celebrar al Club Nàutic de Cala Rajada el tradicional sopar de socis, després de dos anys de pandèmia. Després de la benvinguda als socis i convidats per part de D. Domingo Chaparro Perera, en representació de la Junta Directiva del CNCR. El sopar va ser tipus bufet, servit per la Cantina del Club Nàutic. Amb una amplia selecció de plats típics mallorquins de temporada (tumbet, frit mallorquí, ...) truita de patates, hamburgueses i salsitxes al grill, salpicón de marisc, etc... Prèviament es varen servir coques de can Tolán i les postres van ser ensaïmades fetes pel forn del Juva.

El sopar va estar amenitzat pel nostre duo local format per Marisa Rojas i Esperanza Sureda, que van llançar la festa per a gaudi de tots. Després de la magnífica actuació li va correspondre el torn a la DJ Caro (Keops) pels qui encara tenien forces. Poguessin continuar ballant fins a altes hores de la nit.



En resum, un èxit des del principi fins al final, amb la participació de més de 400 persones. El menjar, beguda, música, ball, a més de l'obsequi de benvinguda, on el ventall va ser el protagonista de la festa ateses les altes temperatures, van acompanyar les ganes de socialitzar dels socis i amics del Club Nàutic