Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 918


 


Dissortadament un nou cas de presumpta agressió sexual s’ha produït en el nostre municipi. La premsa de Palma (Ultima Hora, 23/06/22) va publicar que un menor i un jove de 18 anys han estat detinguts per la Guàrdia Civil, després d’una denúncia de violació a una turista en un complex hoteler de Cala Rajada.

 Atenent al que s’ha publicat els fets haurien passar a la matinada de dimarts a dimecres en l’habitació de la presumpta víctima. Els joves sospitosos, de 17 i 18 anys, van ser detinguts després que se presentés al quarter de la Guàrdia Civil una denúncia en la que se relata que “ els ara detinguts, dos joves alemanys, se ficaren a la habitació (de la denunciant) mentre dormia i l’agrediren sexualment repetides ocasions “. La denunciant, a la seva declaració policial manté que “ un d’ells la violà, mentre que el segon abusà d’ella”. També declarà que no va poder defensar-se durant l’atac i agressió sexual perquè es trobava en estat de shock.

La denuncia davant la Guàrdia Civil se va formular el matí següent i la jove va ser traslladada a un centre mèdic per a realitzar les pertinents proves mèdiques i fer un informe, que forma part de les diligencies judicials. Amb la declaració de la jove, l’informe i les proves realitzades per la pròpia Guàrdia Civil se procedí a la detenció dels dos turistes alemanys. El jove de 17 anys va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i el de 18 anys, a disposició judicial.


Més informació:
https://www.ultimahora.es/sucesos/ultimas/2022/06/23/1749555/agresion-sexual-mallorca-detenidos-dos-alemanes-anos-por-violar-chica.html