Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1770
L'inici de les obres esta previst per l'octubre, en acabar la temporada turística 


 

El diari Ultima Hora publicava una notícia signada per Assumpta Bassa en la que comenta que el Govern de les Illes Balear té previst invertir prop de 7 milions d’euros, amb la finalitat de “millora la seguretat i modernitzar les instal·lacions portuàries”. Les obres començaran en octubre, en acabar la temporada turística, amb un període d’execució de 12 mesos.

En el port de Cala Rajada se realitzarà el projecte més car amb una despesa prevista de 5,5 milions d’euros que han de servir per reforçar el dic exterior, reforçament d’un tram del passeig marítim i reordenar els usos del port.

Un dels projectes que se duran a terme és l’establització de la zona rocosa de Ponent (entre El cafè 3 i Noah’s), obra que ja ha estat adjudicada a l’empresa COPCISA (per devers 476.090 euros)  amb un termini d’execució de tres mesos i també començaria a partir d’octubre. La finalitat és reduir el risc de despreniments o enfonsament de les roques d’aquest tram del passeig marítim.

 

Per a més informació o refrescar l’informació podeu clicar la notícia que se publicà a Cap Vermell després de la presentació dels projectes:

http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/27726-el-govern-inverteix-6-1-milions-d-euros-en-la-reforma-del-port-de-cala-rajada