Tornam a fer el mateix que abans de la pandèmia? O encara pitjor?


El turisme d'excessos torna a Cala Rajada.  Festes de joves alemanys al mig del carrer (Passeig Colón) amb altaveus per amplificar la música, i els veïns no poden dormir i ho denuncien a la policia local, que precisament en aquests moments estava intervenint en una altra festa espontània a la plaça dels Pins, on nombrosos joves s'havien concentrat i també ballaven amb la música a tot volum, molestant també als residents que dormien.

Els "botellots" i els seus efectes en l'increment de casos de COVID -19, a molts d'indrets de l'Estat, han estat molt comentats, ara s'ha afegit Cala Rajada. Ens sap greu, però sembla que tota la feina feta per a promocionar les Illes Balears com destí segur, pot ser paper banyat si segueixen les disbauxes i aglomeracions incontrolades sense mínims de seguretat.

Hi ha preocupació per les possibles conseqüències negatives en l'evolució de la temporada turística.

Relacionat amb aquest fet l'Ajuntament de Capdepera ha emès el següent comunicat :

"L'Ajuntament informa:

La matinada del passat 6 de juliol es varen rebre a la Policia Local diverses cridades de ciutadans de Cala Rajada alertant i queixant-se de grups de turistes amb equips de música i beguda a la zona del Passeig Colón.

El dispositiu policial va desplaçar-se a la zona i els grups de turistes es van dissoldre.

Després dels fets de la matinada del dia 6 al 7, la unitat nocturna va continuar amb les investigacions i localització de vàries de les persones implicades en els fets i se'ls va intervenir els aparells musicals que han quedat dipositats a les dependències policials on s'obriran els corresponents expedients sancionadors"