Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1229


Un lector ens ha enviat aquestes imatges d'abocaments vora els camins de fora vila. En aquest cas es tracta d'inici del camí de Son Febrer. Començà amb una bossa de fems i poc a poc han anat abocant més deixalles i escombraries que demostra l'incivisme d'un part dels veïns del municipi.



I no ha estat l'única imatge referida als fems que hem rebut. Una lectora ens remeté aquesta imatge de la paperera del passeig marítim plena a vessar. La imatge esta pressa el diumenge, això que hi ha servei de recollida (ens han confirmat que se van recollir durant el matí) i sembla que s'ha fet un mal us amb l'abocament de qualque bossa de fems que tocava anar als contenidors. 



De Cala Mesquida ens arriba una altra fotografia amb bosses de fems dipositades fora dels contenidors. Qui va remetre la imatge ens confirma que obrí els contenidors i no estaven plens.



Si no complim les normes com cal, el tema de la recollida dels fems te mala ferida. Així cap sistema de recollida pot funcionar. "No és qüestió de netejar més, sinó embrutar menys" ens dèiem fa anys.