Divendres, 28 de maig, va tenir lloc al teatre de Capdepera una classe oberta als pares i mares i familiars de l'alumnat del programa Descordats. El programa Descordats s'inicià aquest curs amb els alumnes de  4t de Primària del col·legi s'Alzinar a partir del segon trimestre. Durant aquest període els nins i nines han rebut classes de la professora de l'Escola de Música amb els instruments de violí i violoncels. 



Davant les limitacions imposades per la COVID19, no s'ha pogut preparar un concert i s'ha optat per fer una classe amb treball de ball, cant, ritme i fer música amb els instruments. Cada un dels cursos ( 4tA, B i C) han actuat per als seus familiars, per bé que dijous van fer una actuació pels nins i nies d'altres cursos de s'Alzinar.



A la gravació de presentació tots els participants van explicar que havia suposat per a ells haver participat a Descordats i en feien una valoració de la feina duta a terme.

En el projecte han participat el CEIP s'Alzinar,  l'Escola Municipal de Música, l'AMIPA de s'Alzinar i l'Ajuntament de Capdepera.