Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1328
Comunicat de "Moixos gabellins" agraint la participació i el suport a la jornada esportiva




l'associació Moixos gabellins ens agradaria donar les gràcies a tots els participants a la  Jornada esportiva benèfica  de dissabte, dia 22 de maig; a Mayte Portugués, la súper monitora de l'esdeveniment; i a la seva filla, Varinia Picó, que ens va fer un molt bon reportatge fotogràfic.

I, sobretot, un agraïment enorme als nostres estimats col·laboradors :
        -Farmàcia Sonia García de Cala Agulla.
        -Associació cultural cinema Capdepera.
        -Restaurant La Locanda de Cala Millor, que va col·laborar amb un val de regal de 40€ per a la monitora.



No ens podem oblidar de  l'Ajuntament que, malgrat no tengué representació a l'acte,  ens va cedir les instal·lacions i  es va posar a la nostra disposició; donam les gràcies també a la regidora d'esports, Marga Rico, i als  tècnics, Jaume Faba i Tomeu Pascual.

I per acabar, agrair infinitament a tot  l'equip, l'ànima de Moixos Gabellins , que forma part d'aquest preciós i gran projecte: Ana, Antonia Sancho, Antonia Cardenas, Pepi, Cristina, Julio, Rosario, Toni, Sonia i Victoria Sense ells, res  d'això seria possible. GRÀCIES

La recaptació de l'esdeveniment esportiu fou de 376 €; doblers que aniran destinats a pagar les castracions dels moixos de carrer del municipi de Capdepera.

Hi ha molta feina a fer. Com sabeu, ens dedicam a capturar, esterilitzar i tornar a alliberar els moixos en el seu lloc d'origen; amb tota aquesta feina evitam problemes de sobre-població dels moixos de carrer. Vetllam també per la salut dels moixos ferals: els alimentam, els desparasitam i donam tractament veterinari als animals malalts. Tot això implica moltes despeses econòmiques. 

Si ens vols ajudar, pots fer-te voluntari de la nostra associació i formar part del nostre equip o pots  fer donacions (CC:ES03 2056 0011 8120 7848 6020); també pots aportar a partir d'1€/mes a través del teaming (http://www.teaming.net/moixosgabellins

Si ens vols conèixer, pots contactar-nos per Facebook  Moixos gabellins

o per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Us esperam en els pròxims actes que celebrem!!!