Una delegació del municipi s'ha desplaçat a Madrid per donar a conèixer l'oferta turística de Capdepera més enllà de sol i platja.




Una delegació de l'ajuntament de Capdepera s'ha desplaçat aquests dies fins a Madrid per a participar en la 41a edició de FITUR (Fira Internacional de Turisme) amb l'objectiu de promocionar el municipi com a destí segur i plural.



En aquest sentit es tracta de donar a conèixer i posar en valor que "si bé Capdepera és conegut per les seves platges i cales i destaca per ser un gran destí de sol i platja, el nostre municipi és molt més que això" tal i com explica el regidor de turisme gabellí, Pere Terrasa.



"Cultura, patrimoni, esport, natura o gastronomia són també altres experiències que podem i volem oferir als nostres visitants", afegeix Terrasa, que explica que "també volem potenciar el nostre municipi i els seus nuclis costaners com a destins obert a qualsevol tipus de turista, independentment de la seva edat, gènere, interessos, o situació familiar".

Juntament amb Pere Terrassa s'ha desplaçat fins al recinte firal de Madrid el regidor de Patrimoni i Fundació Castell de Capdepera, Agustí Nebot.