Gràcies a aquest acord es reprèn l'activitat a l'escoleta de Capdepera, un any després d'estar tancada, i la de Cala Rajada amplia l'oferta de places.




L'Ajuntament de Capdepera ha signat un nou contracte per a la gestió de les escoletes municipals Ferreret a Capdepera i Eriçons a Cala Rajada, gràcies al qual es reprendrà el funcionament de l'escoleta de Capdepera i s'ampliaran les places disponibles a la de Cala Rajada. El contracte, que té un cost aproximat de 700.000 €, té una durada inicial d'un any, prorrogable un any més.

A partir de demà l'escoleta Eriçons ampliarà en una aula la seva oferta i disposarà d'un total de 72 places, mentre que l'escoleta Ferreret començarà a funcionar el proper 24 de maig, ja que en haver estat un any tancada s'ha de reiniciar el procés d'admissió i d'adaptació dels infants i les seves famílies.

El regidor d'Educació de l'ajuntament de Capdepera, Agustí Nebot, explica que "des de l'Ajuntament estam molt satisfets amb la signatura d'aquest nou contracte que ens permet recuperar i ampliar un servei imprescindible per a moltes famílies del poble".