Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1127
El tercer grup acabà dia 16 d'abril



El nou període del Projecte Millora esta previst que comenci el mes de maig, concretament dia 3,  i acabi el mes d'agost de 2021. Dia 10 de març va començar el procés d'inscripció dels 200 participants prevists ( de la sol·licitud 201 a 300 quedaran en llista de reserva). Per aquest nou període va haver un canvi del mètode de sol·licitud, que va ser presencial. Cal recordar que per participar en el Projecte Millora és necessari un any d'empadronament i residencia efectiva al municipi de Capdepera. 

Com en altres grups, aquest que s'inicià en gener 2021 i acabà dia 16 d'abril, ha dut a terme moltes tasques en diversos departaments i serveis de l'Ajuntament. Com comentaren en les ressenyes anteriors n'hi ha moltes feines que es fan i són poc visibles com ara neteja de zones públiques, desinfecció i neteja a les escoles, control COVID d'entrades als edificis municipals, feines de manteniment, poda de vegetació, informació i una llarga llista.

Cal recordar que a més de les tasques realitzades els participants del Projecte Millora reben formació, com la realitzada per la psicòloga de Serveis Socials de Capdepera que va estar dedicada a l'autoestima.





Entre els espais públics municipals on han fet feina es troba el Teatre de Capdepera i el Centre de Dia, on s'han fet feines de millora i rehabilitació.







Un grup ha treballat en adobar voravies.


 

També han fet feines de millora dels espais de la piscina municipal, el poliesportiu i les àrees esportives i exteriors d'Es Figueral.



Coma novetat un grup d'usuaris realitza la supervisió de les rutes de senderisme del municipi de Capdepera. Les tasques dutes a terme són la revisió de la senyalització, els desperfectes que hi pugui haver i que el recorregut estigui en bones condicions.