Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1260

Es Carregador?


De dia 12 al 12 de març va tenir lloc al fira ITB Berlin, enguany amb format virtual. Les Illes Balears han participat amb l’objectiu d’impulsar la reactivació turística de les Illes Balears, especialment en el mercat alemany, així com posicionar Balears de cara a la propera temporada turística.



Repetint l’experiència de la World Travel Market, la presència de Balears ha estat mitjançant un espai virtual propi en el qual s’inclou diversa informació sobre el destí Balears, així com els seus principals productes turístics.

En aquest estand virtual de les Illes Balears seran presents, com co-expositors, els Consells Insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera i alguns ajuntaments com el de Capdepera. L’ajuntament de Capdepera disposat d’un espai virtual propi a la plataforma de la fira per a gestionar la seva agenda de reunions i difondre informació turística: rutes excursionistes, cultura i patrimoni, natura...



Cal recordar que totes les institucions de les Illes Balears treballen perquè el proper estiu hi hagi una temporada turística que doni un respir a la dramàtica situació de totes les empreses vinculades directa o indirectament al turísme.