Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1344
Lliurament premis "Ni 1 foc al bosc", als alumnes finalistes de Capdepera



La Conselleria de Medi Ambient i Territori conjuntament amb els Ajuntaments de Sant Llorenç, Capdepera, Son Servera i Artà, i els centres educatius dels municipis esmentats, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Boscos (21 de març) i dins el marc de les activitats forestals realitzades durant aquest curs escolar, es va organitzar un concurs de dibuix a escala comarcal on hi podran participar tots els alumnes de 5è i 6è de primària.

El tema ha estat "Ni 1 foc al bosc de l'u de maig al quinze d'octubre" per representar diferents aspectes relacionats amb els incendis forestals: prevenció, extinció i actuacions d'autoprotecció dels habitatges situats dins zones forestals.

Aquest concurs serveix per fer una campanya de conscienciació respecte als incendis forestals i la seva prevenció. A partir del dibuix guanyador a nivell comarcal es farà el cartell i a partir d'un dibuix finalista de cada municipi es faran unes postals de conscienciació ciutadana que es repartiran per tots els municipis participants. La Conselleria de Medi Ambient i Territori en farà l'edició.

Els sis alumnes finalistes del municipi de Capdepera han estat:

Del col·legi S'Alzinar:
Pau Salomón obrador (5è B),
Marc Yaw Santiago (6è A)
Judith Gomez Sanchez (6è A)







Del col·legi S'Auba:
Sofia Flores Novillo (6èB),
Marc Moll Del Valle (6è C)
Rafel Fernández Alba (6è C)