Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1323


 

 

Les obres iniciades poc abans de Nadal als carrers Principal, Nou i Nord de Capdepera han conclòs amb l’asfaltat i repintat de les senyals viàries. Ja anunciàrem a mitjan mes de desembre de l’inici d’obres als esmentats carrers, consistents bàsicament en la substitució de les canonades d’aigua potable, ja que se’n perdia una quantitat excessiva per les continues ruptures que anaven de dalt a baix dels tres carrers. Unes obres realitzades per Coexa, en nom de l’Ajuntament i Aigües Capdepera, i que una vegada haver baratat tot el traçat de la canonada d’aigua potable per un tub més modern i resistent, fent les corresponents connexions cap a les cases, només calia reparar l’asfaltat, el qual ha estat substituït per complet.

A primera vista, sembla que el resultat i acabat de l’obra són satisfactoris (segur que la part important, les pèrdues d’aigua, ho són), però sempre hi ha un emperò. Si es para atenció a l’acabat, es pot comprovar que, malgrat que s’hagi rebaixat el gruix de l’asfalt existent, no s’ha tengut prou esment de fer-ho perquè quedàs com abans, ja que el nou asfalt va per damunt de tapadores i engraellats existents. Aquet fet ha estat comentat i criticat per alguns dels veïnats d’aquests tres carrers, que veuen com l’asfalt, en alguns llocs, s’acosta cada vegada més a la part alta de les voreres i als portals de les cases. Ara només desitgen que en ploure a voler l’aigua vagi pel seu camí i no entri dins les cases.



Per acabar l’obra, també s’han repintat les senyals horitzontals i algunes de noves, si bé es comenta que manca una senyalització de “stop”, al final del carrer Nou (cantonada amb el carrer Nord), ja que és un punt negre de topades entre vehicles que venen d’un i altre carrer.

Sembla que, per ben intencionades que es facin les obres, sempre es troba bony o forat.