La novena edició del programa ha comptat amb el suport econòmic de 8 empreses del municipi




Per novè any consecutiu s'ha desenvolupat la convocatòria dels Ajuts als estudis universitaris i de màster de l'any 2020. Aquesta subvenció compta amb el patrocini de diferents empreses locals i l'Ajuntament n'assumeix la gestió administrativa.

En total es repartiran 28.800 euros per un total de 21 ajuts universitaris i 3 ajuts per màsters universitaris oficials. Cada empresa sufraga l'ajut a tres alumnes, consistent en 1.200€ per a cada alumne amb un total de 3.600€ per empresa.

"Aquesta col·laboració confirma que les empreses del municipi continuen apostant per la formació dels estudiants gabellins, per tot això tornam a agrair a aquestes empreses la seva col·laboració i esperam que aquestes ajudes puguin continuar durant molts d'anys", declarat, Agustí Nebot, regidor d'Educació. Les empreses locals que han participat en la nova edició son : Aguas Capdepera S.A., Associació hotelera de Capdepera, Electro Hidráulica Llevant S.A., Predi Son Jaumell , Porxada de sa Torre S.L., Grup STeH , Playas de Capdepera S.L. i Daimo Creative S.L.

A aquesta convocatòria s'han presentat un total de 51 sol·licituds, 48 per estudis de grau i tres per estudis de màster, amb alumnes procedents de 12 universitats diferents, destacant la UIB amb 30 alumnes, també podem destacar la gran varietat de graus que estudien els alumnes del municipi amb un total de 24 estudis de grau diferents i 5 estudis de doble grau. En el cas dels màsters universitaris han presentat 3 sol·licituds de màster amb alumnes provinents de tres universitats diferents.