Clica l'imatge per a veure el vídeo

 

Un any més, i gràcies a l’esforç i entusiasme d’un gran equip, el Pare Noel sobrevolà la Comarca de Llevant per goig dels més petits ( i també dels grans!).



Se van fer tres sortides dia 22, 23 i 24, aquesta darrera per Capdepera. Dissortadament les condicions atmosfèriques no van de ser del tot favorables, van endarrerir algunes de les sortides previstes i van obligar a acursar alguns de recorreguts. Mitjançant el facebook s’actualitzava la informació i es comentaven les incidències.

Cal dir que a priori, les previsions eren molt dolentes i dubtaven si podrien enlairar-se cap dia. Afortunadament van sortir els tres dies prevists, i van realitzar al voltant de la meitat del recorregut prevists, qualque dia amb retràs. De tot plegat, donades les dificultats que es presentaven per volar (sobre tot meteorològiques) l'equip organitzador restà content "... al manco han pogut sortir els tres dies! " ens comentaven.

Realment resulta emocionant veure el trineu volador travessar el cel. Pels qui no van poder gaudir de la seva visió han fet un muntatge amb excel·lents imatges de tot el procés, que inclou el muntatge i el vol per les distintes zones per on passà.

Només cal agrair la feina feta i encorajar-los per seguir amb aquesta preciosa iniciativa. 



Són molts els qui han col·laborat desinteressadament per fer-ho possible amb tasques específiques, detallades als crèdits del vídeo, amb la coordinació de Marcos Forján.

A tots, gràcies i enhorabona!