Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1381
En el segon grup han hagut devers 200 beneficiaris


 

Mentre es prepara el tercer grup del Projecte Millora, que arrancarà en el 2021, volem fer un repàs a les tasques realitzades entre setembre i novembre, període en que desenvolupà la seva activitat el segon grup.

Entre un grup i altre s’han produït algunes modificacions, especialment  pel que fa a l’”ordenança per a la regulació de les ajudes econòmiques de l’Ajuntament de Capdepera”, que adapta l’actual ordenança a la nova situació social que es viu per mor de la crisi de la COVID i l’adequació dels serveis socials del municipi. Entre d’altres modificacions s’adapten al Projecte Millora i s’ajusten alguns requisits als beneficiaris.

En el segon torn han participat devers 200 beneficiaris amb les mateixes condicions que les anteriors convocatòries.

Si per cobrir el segon grup se va haver d’ampliar el període de sol·licituds, cal recordar que les demandes pel tercer període es van haver de tancar en un parell de dies degut a la gran demanda, per a evitar col·lapsar la tasca da baremació i selecció  de beneficiaris.

S’han mantingut moltes de les tasques que es feien i s’han afegit de noves. Com vam fer en acabar el primer grup, feim un petita mostra de les tasques, essent conscients que ens deixem moltes en el tinter.

Tala vegetació voreres
















Recuperació material municipal






Espais públics







Neteja escoles i escoletes




Edificis municipals


Formació




Campanyes d'informació


Zona esportiva



Manteniment de les escultures de Miguel Sarasate i Joan Bennàssar