Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2193
Detingudes 4 persones de les quals tres han ingressat a la presó i confiscat cocaïna, marihuana i metamfetamina.
Eren punts de venda molt actius en què es reposava la droga setmanalment per evitar disposar de grans quantitats en el domicili.



La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones en el terme municipal de Capdepera, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. La investigació duita a terme per guàrdies civils de Manacor i Artà, es va iniciar al tenir sospites sobre un grup de persones que es dedicaven a la venda de drogues. Durant la mateixa es va comprovar l'existència de tres punts de venda relacionats entre si, en els quals es distribuïen substàncies estupefaents. Igualment es va constatar que un membre de l'esmentada organització, es desplaçava setmanalment a la localitat de Palma a l'objecte de comprar droga, a la qual posteriorment afegia substàncies de tall, per a la seva venda a consumidor. D'aquesta manera evitaven tenir grans quantitats de
droga al domicili, tot i ser punts amb molta activitat a la venda.

Per això i després de la pertinent autorització judicial, dilluns passat es va procedir a l'entrada i registre simultanis en els tres domicilis, situats a Capdepera, Font de Sa Cala i una casa aïllada al camp pertanyent a el mateix terme municipal.
En els registres els agents van confiscar 200 grams de cocaïna, 100 grams de marihuana llista per dosificar, 16 grams de metamfetamina, més de 11.000 euros en efectiu a més de balances i útils per al tall i dosificació de les substàncies estupefaents.

Amb aquest servei s'han desmantellat 3 punts de venda de droga molt actius que distribuïen droga a la comarca del Llevant de Mallorca. Després de passar a disposició judicial es va decretar l'ingrés a presó de tres dels detinguts.

Les imatges oficials de les batudes mostren a oficials i gossos rastrejadors cercant a la casa i en un automòbil.