"No s'arreglarà res abans de l'estiu".
"No ens donen cap solució". 
"És el pitjor inici de temporada que podíem esperar".
"És indignant".
"Se'n riuen de nosaltres".
"Venen a fer-se la foto i res més".La indignació del batle de Capdepera va en augment. És d'impotència total; ho paga escoltar-les íntegrament. 
Per contextualitzar les declaracions: Ahir, dimarts dia 25 de febrer a Sa Màniga de Cala Millor té lloc una reunió de la Delegada del Govern, Aina Calvo, la cap de Demarcació de Costes, i  els batles i batlesses d'Alcúdia, Santanyí, Sant Llorenç, Manacor, Son Servera i Felanitx, els municipis més afectats per la borrasca Glòria
A la reunió, des del Govern Central es posen damunt la taula dues opcions: els ajuntament opten a una concessió administrativa per 30 anys dels passejos i gestionen al llarg d'aquest temps aquestes zones i, per tant, es fan càrrec de les obres (que tal volta arribi una subvenció del 50%) o sol·licitar que Costes redacti un projecte on hi hagi un retranqueig del passeig i per tant Costes assumeixi les despeses (sense saber quan es duran a terme).

Aina Calvo, en declaracions a IB3, manifestà que " ...a dia d'avui no tenim una resposta de què passarà"Per tant, a dos mesos de l'inici de la temporada turística, no s'aporta cap solució per arreglar els desastres de la borrasca Glòria. 

Temps hi haurà per fer les valoracions oportunes, però si no hi ha una mobilització ràpida i de tot el municipi, com diu el batle, no hi ha res a fer!imatges: TV Serverina