Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2181

CAP VERMELL PROPOSA

I
L’AJUNTAMENT DISPOSA

Image

 
Ens han posat una multa de trànsit, ens han multat per aparcar en zona senyalitzada amb una retxa groga, ens han enxampat aparcats en una cantonada de Cala Rajada.

No és veritat, no ens han multat per estar mal aparcats. A Cala Rajada, la meitat dels automòbils hi estan, mal aparcats. Ara mateix, mentres llegiu aquestes linies, i ahir i despusahir i demà i d’aquí a una setmana i vendràn camvis de temps, i els cotxes continuaràn mal estacionats.

Ens han multat per estar en el lloc inadequat en el moment inoportú. Vos podem assegurar que quan retiràrem el vehicle un altre ocupà el seu lloc i no el penalitzaren. Ens atrevim a dir que ara mateix hi ha un automòbil aparcat en el lloc del crim i no té enganxada la temible paperina rosa.

Multen per a millorar la circulació rodada als carrers del poble? Pregunta retòrica, ja ho sabem que no. Multen per afany de recaptar? Pregunta retòrica, de cap de les maneres.

Cap Vermell
proposa a l’Ajuntament de Capdepera que expliqui la seva política repressora vers els automobilístes. La multa depèn del color del cotxe?, de l’amplària de les rodes?, que sia dijous i senar? de l'humor del guripa?

Mentre vos dignau contestar, si de tant en tant vos xiulen les orelles, ja ho sabeu, és que algú ha estat multat i se’n recorda de la vostra família per extens
.