Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2322

El conflicte del club nàutic

apunta cap a la via judicial


Image

            Anunciàvem, dies enrere, la celebració d'una assemblea general de socisl del club nàutic de Cala Rajada. Avui transcrivim la notícia que d'aquesta reunió n'ofereix "Diario de Mallorca" (22/06/08) i que, pel que sembla, no va servir de gaire cosa sinó per a enrarir una mica més l'ambient que es respira en el si d'aquesta entitat.
            "Diario de Mallorca" ho contava així:
  

"En el club nàutic de Cala Rajada continuen les diferències d’alguns socis amb la junta directiva, després que tengués lloc, el passat divendres, una assemblea general. Hi ha un grup de socis molt molest amb la manca d’informació sobre el projecte d’obres que s’han de dur a terme per tal d’adaptar el club a la legislació vigent, que a la vegada contempla l’ampliació d’un nou pantalà amb 29 amarraments. Aquesta darrera junta no ha servit per a apaivagar els ànims. Alguns socis continuen insatisfets  i acusant els directius d’”obscurantisme” en no facilitar dades que pensen que els corresponen per imperatiu legal.

          Alguns socis adverteixen que la junta directiva hauria obert expedient sancionador al soci Pedro Forteza pel fet de presentar-se a les oficines del club amb una càmera fotogràfica (9 de juny) després d’haver sol·licitat  per escrit la informació del projecte (21 de maig), i el club haver-li comunicat que no se li’n facilitarien fotocòpies, i que si volia que passàs per les oficines per veure l’expedient. No es descarta que el cas arribi a la via judicial."