Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2350

Image

Aquest mes de maig es complien els tres anys del nomenament, per part del Sr. Bisbe de Mallorca, dels ministres extraordinaris de la comunió, és a dir, de les persones autoritzades a administrar aquest sagrament.

Es va enviar una carta als lectors de les parròquies perquè propossassin les persones més indicades per a complir aquesta tasca i ajudar els sacerdots en la seva labor.

El nomenament tingué lloc dia 5 de juny, a la Parròquia del Dolors, de Manacor, en presència del Bisbe, Monsenyor Jesús Murgui.

De la Parròquia de Cala Rajada hi acudiren les persones assignades: Sacramento Martínez, Magdalena Esteva, Maria Antònia Nadal i Margalida Sancho, que podeu veure a la fotografia, abans de la partida. No hi va ser present, tot i estar-hi convidada, la germana Ignatia Maria, una de les monges alemanyes que tenen cura del convent de les franciscanes.

Amb aquest bon conjunt, el nostre mossèn Miquel Mulet veure alleugerida la seva tasca apostòlica, durant els tres anys que durarà el nomenament.