Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1680
L’ampliació de la Casa del Mar i la revisió del conveni amb IB Salut són dos dels temes que ha tractat el consistori a la reunió amb la Conselleria de Salut


 

El batle de l’Ajuntament de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Sanitat, Ivon Renaud, van mantenir la setmana passada una reunió amb la Consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, i el responsable d’Atenció Primària.

Els temes que varen tractar foren principalment dos: per una banda, l’ampliació del Centre de Salut de Cala Rajada o el seu trasllat a un altre edifici; i, per l’altra, la renovació del conveni signat entre l’IB-Salut i l’Ajuntament.

Pel que fa al Centre de Salut, conegut com a Casa del Mar, l’edifici no és apte per acollir el volum de població que Cala Rajada presenta avui en dia. Des del Consistori es demana una ampliació de l’edifici, i si no és factible, la possibilitat de construir-ne un de un nou al terreny de l’aparcament del Centre Cap Vermell.

Referent al conveni amb l’IB-Salut, està en vigor des del 1996 i a causa dels canvis que ha sofert el municipi en aquests anys, per l’augment de població, la regidoria de Sanitat creu convenient una revisió i adequació als problemes actuals.