Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2092
 És el quart any consecutiu que es convoquen els ajuts. Consultau les bases i el calendari.



Bases


Calendari

L’Ajuntament de Capdepera ha signat aquest matí, per dia 11 de setembre,  el conveni d’ajuts als estudis universitaris que s'atorguen al municipi per quart any consecutiu. L’objectiu és estimular i ajudar a sufragar la formació de l’alumnat del municipi, tot premiant-ne el bon rendiment acadèmic d’aquells que excel·leixin, atès que l’actual conjuntura econòmica i el factor turístic solen ser motius d’abandonament escolar prematur.

Amb aquesta iniciativa el Consistori gabellí fomenta la col·laboració público-privada, ja que l’administració s’encarrega de la posada en marxa i la gestió d'aquests ajuts, però són les empreses col·laboradores les que sufraguen la part econòmica.

Enguany són set les empreses que hi col·laboren: Grup STeH, Associació Hotelera i de Serveis Cales de Capdepera (FirstsunMallorca Hotels), Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel), Cap Vermell Hotel SLU, Electrohidràulica SA, Playas de Capdepera SL i Aguas Capdepera SA. En total s’oferiran 21 ajuts de 1.200 euros cadascun (tres ajuts per empresa).  

Els requisits i les bases es poden consultar en format digital a través del web municipal www.ajcapdepera.net. En aquesta quarta edició s’han perfilat les bases modificant-ne alguns aspectes. Per això, s’ha comptat amb la col·laboració del degà de la facultat de Turisme de la UIB, Tolo Deyà.

Els ajuts van adreçats a dos tipus d’alumnes:

- Alumnes que iniciïn Primer de Grau de la UIB o a qualsevol altre universitat espanyola en el curs 2015-2016 (provinents de Batxillerat + PAU o de Cicle Formatiu de Grau Superior), s’hauran d’haver matriculat d’un curs complet (60 ECTS).

- Alumnat ja universitari, també s’haurà d’haver matriculat d’un curs complet (60 ETCS).

Els terminis per presentar les sol·licituds serà des del 14 de setembre fins el 30 d’octubre. S’ha habilitat el Centre Jove de Capdepera com a lloc de filtre per resoldre dubtes, ajudar a emplenar la documentació i comprovar-la abans de ser presentada al registre de l'Ajuntament. A més, s’ha creat la següent adreça electrònica per resoldre dubtes (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, al mes de novembre s’establirà una llista provisional d'admesos, el termini previst d’esmena de documentació i la llista definitiva d'admesos i exclosos (acordada a partir del dictamen de la comissió avaluadora i ratificada per la Junta de Govern Local). Aquesta comissió està formada pel batle de Capdepera, Rafel Fernàndez; el regidor d’Educació, Pere Terrassa; els representants de les set empreses; els directors dels centres educatius; representants dels grups polítics de l’oposició; el degà de la facultat de Turisme de la UIB; l’interventor i la secretària de l’Ajuntament.   

 

 




 

  

DATA I HORA: Divendres dia 11 de setembre a les 11h

LLOC: Sala de Plens de l'Ajuntament de Capdepera (Ses Voltes)

ASSISTENTS:

regidor d'Educació de l'Ajuntament de Capdepera, Pere Terrasa.

Un representant de Aguas Capdepera S.A.

Un representant de l’Associació Hotelera (FirstsunMallorca Hotels).

Un representant de Cap Vermell Hotel SLU

Un representant de STeH

Un representant d'Electro Hidráulica Llevant S.A

Un representant de Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel).

Un representant de Playas Capdepera, S.L.