Se trobaren 8.840 grams, que podrien arribar tenir un valor de devers 540.000 euros



Hem hagut d'espigolar aquesta noticia de la premsa de Mallorca (concretament de Diario de Mallorca) malgrat faci referència a una actuació de la Policia Local de Capdepera.  

Pel que fa a la notícia, hem pogut llegir que el passat dilluns (per dia 7 de setembre) els serveis de neteja de les Platges de Capdepera va trobar una motxilla que tenia dintre quasi nou quilograms de cocaïna de gran puressa valorada en gairebé mig milió d'euros.

La seqüència dels fets són, més o manco aquesta: el treballador del servei de platges retirava alga i fems de la platja amb el tractor i  quan anà a descarregar va veure una mena de xaleco amb paquets dintre. Sospità i decidí cridar a la policia local. Eren més o manco les onze del matí. Els agents de la policia local se personaren en el lloc, confirmaren les sospites i feren fotografies de la troballa. Comprovaren que hi havia 6 paquets perfectament embalats amb cinta adhesiva.

El relat continua explicant que se pesaren els paquets  (8.840 grams), i se dugueren a  les dependències policials per a fer l'atestat i lliurar els paquets a la Guàrdia Civil. L'Equip de Delinquència Organitzada i Antidroga  se va fer càrrec de l'investigació per intentar esbrinar l'orígen de la droga. La valoració que se va fer de la droga trobada, podría arribar als 540.000 euros, ja que semblava de gran puressa".

A més de l'intervenció policial, que garantitzà en tot moment la custòdia de la droga trobada, cal reconèixer la correcta actuació del treballador que la trobà. Enhorabona.



Nota de premsa:
No sabem el motiu, però no ens arriben aquestes informacions a la nostra redacció, mentre se remet a altres diaris. Pensam que s'ignora a Cap Vermell i de pas als nostres lectors. Espereram se rectifiqui i els comunicats, fotografies, informes, avisos, informes o estadístiques ens arribin com als altres mitjans.