First Sun Mallorca Hotels  participa a la fira del  touroperador alemany Der Touristik a Praga







L’Associació Hotelera de Capdepera participà del 6 al 10 de novembre a la fira anual del touroperador alemany Der Touristik (Divisió Turística del Grup  REWE), que enguany se celebra a Praga.

La fira és un esdeveniment itinerant  que  Der Touristik, el segon majorista més important d’ Europa per volum de negoci, organitza cada any a una destinació diferent. A la fira hi participen els 2000 millors venedors, els quals  poden entrevistar-se amb les destinacions que comercialitzen per tal de conèixer-las millor i poder informar als seus clients.

El concepte de la fira gira entorn els  “Mons de Viatge”, de manera que cada destinació es presenta en atmosferes diferenciades i els agents de viatges s’ agrupen per poder visitar tots els stands dels diferents mons.

L’ Associació Hotelera hi ha estat present amb un stand en el mon d’ Espanya- Portugal, amb un format de  fira que  ens ha permès   oferir la informació de Capdepera digitalitzada, perquè  els agents de viatges han  disposat de tablets amb les que recollir la informació de la nostra destinació i poder interactuar amb posterioritat.

El volum d’ entrevistes  mantingudes  i el material promocional lliurat  a venedors directes del nostre  principal mercat turístic converteixen aquest esdeveniment en una fita molt important per a la promoció turística de Capdepera.