El fet ha passat cap a la una de la nit, quan afortunadament ja no hi havia ningú a la terrassa de Can Tomàs, que n'ha estat afectada


La Brigada ha procedit a tallar dos arbres més, igualment en perill de caiguda imminent


Cala Rajada s'està desertificant










A primera hora de la matinada d'aquest dimecres dia 10, un dels plàtans de la plaça dels Mriners ha caigut, tombant damunt la terrassa del restaurant Can Tomàs. Afortunadament, a aqueixa hora ja no hi havia clients i ningú ha pres mal.

A primera hora del matí, la Brigada Municipal ha procedit a tallar dos plàtans més que presentaven símptomes d'una possible caiguda, donat el seu mal estat. De manera que en un sol dia han estat tres els arbres que han desaparegut de la via pública, per més que en aquest cas ja feia molt de temps que es donaven per morts. 

El fet és, però, que suara van morint, per distintes causes, molts d'arbres dels nostres carrers (plaça dels Pins, carrer Elionor Servera, avinguada Joan Carles I, carrer Gabriel Roca...), sense que l'Ajuntament n'hagi fet cap reposició. I en una terra en què, especialment a l'estiu, el sol escalfa sense miraments, s'agraeix molt l'ombra d'un arbre. No convendria que els responsables municipals començassin a plantejar-se una reforestació dels nuclis urbans?