Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2536
L’Ajuntament i el CTM modifiquen l’itinerari d’autobús interurbà a Cala Rajada


Aturada A1

L’Ajuntament de Capdepera està treballant amb el Consorci de Transports de Mallorca (CTM) per modificar quatre parades d’autobusos interurbans a l’itinerari de Cala Rajada.

La proposta va venir per part del CTM per millorar l’accessibilitat del transport públic regular i consisteix en modificar l’itinerari tot creant-ne un per a totes les èpoques de l’any, fins ara canviava els mesos d’estiu i d’hivern, i substituir quatre parades.

Aturada A6

La parada B1, al creuer entre els carrers Juan Carlos I i Via Mallorca se considera perillosa per estar situada dins un creuer i sense senyalitzar. Per aquest motiu se substituiria per la parada A1, al carrer Elionor Servera. Aquesta només seria de descàrrega, no per a la càrrega de viatgers.  


Aturada B1

La parada B2, al carrer de l’Agulla, pateix problemes de trànsit a l’estiu a causa de la densitat de cotxes i de les aturades en doble fila, de tal manera que se substituiria per la parada A3, situada al mateix carrer però amb la qual s’aconsegueix una simplificació de l’itinerari.


 Aturada B4

Se crearia una nova parada al carrer Reis Catòlics, la A5.

La parada B4, a Via Mallorca, se considera perillosa per la circulació de cotxes i se substituiria per la parada A6, al carrer Juan Sebastián Elcano

Aquestes modificacions entraran en vigor amb la nova temporada turística.